Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Knjižni klub Iskanja

Članstvo v Klubu ISKANJA (v nadaljevanju klub) je brez obveznosti. Član kluba lahko postane fizična oseba, ki izpolni in odda Obrazec za registracijo v Knjižni klub založbe ISKANJA. Članstvo preneha na željo člana takoj, ko le-ta pisno obvesti založbo o svojem izstopu. Namen kluba je bralcem in bralkam knjižnega programa založbe ISKANJA zagotoviti možnost ugodnejšega nakupa. Vsi, ki želite postati člani, izpolnite obrazec za registracijo, kjer odkljukate, da se želite včlaniti v knjižni klub Iskanja, ali pa obrazec izpolnite pri konkretnem naročilu na spletni strani ter označite, da se želite včlaniti.
Članstvo članom kluba zagotavlja 20 % popust na redne maloprodajne cene. Možna odstopanja so le v primeru prednaročniških ali promocijskih akcij. Popusti veljajo tudi za knjige in karte partnerskih založb. Najmanj enkrat letno založba Iskanja pripravi akcijo, v kateri so izbrane knjige in karte tudi do 60 % cenejše.
Upravitelj kluba Iskanja d.o.o. Ljubljana je zavezan spoštovati Zakon o varstvu potrošnikov, Zakon o varovanju podatkov ter Zakon o enotni ceni knjige. Po Zakonu o enotni ceni knjige založbe ne smemo obračunavati popustov 6 mesecev po izidu knjižnega naslova.
Član kluba dovoljuje hranitev in uporabo njegovega naslova za obveščanje o novostih in delovanju založbe Iskanja.
Klub se zavezuje, da bo svoje člane vsaj enkrat letno obveščal o izdajah založbe Iskanja in ostalih aktivnostih založbe ter nudil možnost ugodnejšega nakupa iz založniškega programa Iskanja.
Pri nakupih prek spletnih strani tudi za člane kluba veljajo prodajni pogoji.
Člani kluba so z registracijo vzpostavili svoje uporabniško ime in geslo, tako se pri naslednjem nakupu le prijavijo, da se jim bo popust lahko obračunal. Za včlanitev v klub brez nakupa je potrebno izpolniti Obrazec za registracijo.
Članom kluba omogočamo tudi nakup knjig 'iz koška'. V košku so knjige, ki imajo poškodovano zunanjost (plastifikacija, zmečkanina, obledele barve ...). Knjige iz koška prodajamo s 40 % popustom. Ponudba knjig iz koška ni stalna. Pri naročilu lahko v opombi napišete, da vam lahko pošljemo tudi knjigo iz koška.