Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Telo je tvoje

Miselni vzroki telesnih bolezni založba Primus

Louise L. Hay

  • Koda: 175
  • EAN:

Louise L. Hay s knjigo Telo je tvoje ne "ozdravi" nikogar. V človeku prebudi zmožnost, da prispeva k procesu zdravljenja. Da bi postali celi ali zdravi, moramo uravnotežiti telo, um in duha.

Celoten opis
Avtor Louise L. Hay
ISBN 978-961-6950-62-6
Datum izida 2016
Format 18 x 13cm
Teža 160g
Strani 108
Vezava mehka
Prevod Vera Čertalič
Založba Primus
  • Redna cena
  • 17,00
  • Članska cena
  • 15,00
Opis izdelka

"Modra knjižica" Telo je tvoje je Louisino prvo delo. Od prve izdaje, sredi sedemdesetih let prejšnjega stoletja, je postala nepogrešljiva neštetim bralcem po vsem svetu. 

Dobro moramo skrbeti za svoje telo. Prevzeti moramo pozitivno miselno naravnanost tako glede sebe, kot glede življenja. In poskrbeti moramo za močno duhovno vez. Ko je to troje uravnovešeno, uživamo v življenju.

Noben zdravnik, noben zdravilec nam tega ne more dati, če se ne odločimo, da bomo sodelovali v procesu zdravljenja.

Napravite spisek vseh bolezni, za katerimi ste kdaj oboleli, nato pa si oglejte miselne vzroke. Odkrili boste vzorec, ki vam bo veliko povedal o vas. Izberite nekaj afirmacij in jih ponavljajte. Pomagale vam bodo razgraditi stare vzorce, ki jih že tako dolgo nosite v sebi.

Knjižica sama po sebi vas ne bo ozdravila. Bo pa v vas prebudila zmožnost, da prispevate k procesu zdravljenja.

Ne spreglejte avtoričine uspešnice Življenje je tvoje!

Napravite spisek vseh bolezni, za katerimi ste kdaj oboleli, nato pa si oglejte miselne vzroke. Odkrili boste vzorec, ki vam bo veliko povedal o vas. Izberite nekaj afirmacij in jih ponavljajte. Pomagale vam bodo razgraditi stare vzorce, ki jih že tako dolgo nosite v sebi.

Bolezen se pojavi iz niča in se bo vanj tudi vrnila.