Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Tako široko srce

H koreninam miru v Palestini in Izraelu

Marko Pogačnik, Ana Pogačnik

  • Koda: 049
  • EAN:

V knjigi Tako široko srce nam Marko in Ana Pogačnik dajeta uvid v značaj Svete dežele. Skozi pokrajino in religije sta proučevala njeno vlogo na planetu, v naši preteklosti in sedanjosti. Knjiga je na specifičen način interaktivna.

Celoten opis
Avtor Marko in Ana Pogačnik
ISBN 961-6058-38-X
Datum izida julij 2006
Format 15 x 21cm
Teža 355g
Strani 240
Vezava mehka
Prevod Alenka Pergar
  • Redna cena
  • 20,70
  • Članska cena
  • 5,00
Opis izdelka

Knjiga Tako široko srce je prišla ravno pravi čas za razumevanje globljega pomena Svete dežele, dogajanja v njej in njenih ljudi. Vsebuje meditacije in kozmograme in vsakomur ponuja možnost sodelovanja pri reševanju spora v deželi, ki odseva stanje sveta.

Leta 2001 sta se Marko in Ana Pogačnik s skupino odpravila na romanje od piramid na platoju Giza čez Sinaj do Jeruzalema. Na poti so obiskali sveta mesta judov, kristjanov in muslimanov, treh religij, ki izhajajo od Abrahama. Z meditacijo in uglaševanjem na vitalne energije teh svetih mest so razvozlali njihove čustvene in dušne razsežnosti ter vzpostavili spodbude za njihovo zdravljenje in obnovo.

Tako široko srce nam daje vpogled v pravi značaj Svete dežele in njeno vlogo na planetu. Pokrajina Izraela/Palestine nam je v preteklosti posredovala sporočila, ki so se velikokrat izkazala za točko zgodovinskega preobrata. Marko in Ana potrjujeta, da je to sposobnost ohranila.

V drugem delu knjige so sporočila, ki jih je Ana prejela od globokega izvora ljubezni in modrosti, ki nas opogumljajo, naj vztrajamo na poti višje zavesti. Vzporedna raven teh sporočil opisuje proces, ki ga je človeštvo izkusilo v preteklosti in odkriva pomembne trenutke zgodovine, ki so oblikovali našo skupno pot.