Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Rojeni za zmago

dr. Dorothy Jongeward, Dr. Muriel James

  • Koda: 067
  • EAN:

Knjiga Rojeni za zmago avtoric Dr. Muriel James in dr. Dorothy Jongeward je temeljna knjiga transakcijske analize in gestalt terapije. Opredeljuje igranje vlog; ego stanje otroka, odraslega, starša; jaz sem v redu - ti si v redu. Popelje nas od zgube do zmagovalca s spremembo negativnega življenjskega scenarija v pozitivno, pristno življenje.

Celoten opis
Avtor Dr. Muriel James in dr. Dorothy Jongeward
ISBN 978-961-6058-54-4
Datum izida maj 2012
Format 15 x 21,5cm
Teža 501g
Strani 324
Vezava mehka
Prevod Helena Marko
  • Redna cena
  • 29,90
  • Članska cena
  • 25,00
Opis izdelka

Dr. Muriel James in dr. Dorothy Jongeward trdno verjameta, da ljudje nismo v celoti prepuščeni na milost in nemilost podedovanim lastnostim ali okolju. Oboje lahko spremenimo. Vsakdo ima možnost postati zmagovalec, kar pomeni biti avtentičen, odziven in izpolnjen človek.

Rojeni za zmago je mednarodna uspešnica, ki s pomočjo dognanj transakcijske analize in gestalt terapije odkriva življenjske skripte, po katerih živimo, ter manipulativne vloge in pogosto škodljive psihološke igre, ki jih nezavedno igramo vsak dan.

V knjigi so razloženi psihološki vpogledi, s katerimi se zavemo zmožnosti za usmerjanje lastnega življenja, za sprejemanje odločitev, za razvijanje etičnega sistema ter za izboljšanje razumevanja odnosov s starši, z otroki, s partnerjem, prijatelji, doma in na delovnem mestu.

Če si želite imeti več nadzora nad svojim življenjem, delati bolj učinkovito in srečno ljubiti, potem vam bo knjiga Rojeni za zmago pomagala do vpogleda in do samozavesti rojenega
zmagovalca, ne da bi zaradi te zmage nekdo drug izgubil. Od zgube do zmagovalca!