Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Poslanci luči

James F. Twyman

  • Koda: 041
  • EAN:

Poslanci luči je avtorjeva pripoved, kako je v samo srce vojne v Bosni in na Hrvaškem vstopil s kitaro in sanjami, da bo našel mir. Zgodba, polna skrivnosti, mistike in pravega pomena razsvetljenja, nam bo ovrgla vsa dosedanja prepričanja o nezmožnosti enega samega človeka, da bi spremenil svet.

Celoten opis
Avtor James F. Twyman
ISBN 961-6058-20-7
Datum izida januar 2000
Format 15,3 x 20cm
Teža 310g
Strani 233
Vezava mehka
Prevod Breda Vukelj
  • Redna cena
  • 13,77
  • Članska cena
  • 5,00
Opis izdelka

Mnogi se boste spraševali, ali je zgodba resnična ali ne. Kar nekaj pokazateljev kaže, da je knjiga resnična in če k temu prištejemo še dejstvo, da sta njeni sporočili resnica in ljubezen - potem je resnična toliko, kot je knjiga sploh lahko.
Gre za pripoved ameriškega avtorja Jamesa F. Twymana, ki je v naši neposredni bližini, v osrčju vojnih grozot, leta 1995 in 1996 - na Hrvaškem ter v Sarajevu in Medžugorju, doživel neverjetno izkušnjo brezpogojne ljubezni. Spoznal je, da je ljubezen vse in povsod, da je vse drugo iluzija - tudi tisto, čemur pravimo stvarnost. Vse to je med vojno doživel v skrivni skupnosti v hrvaških gorah, imenovani Poslanci luči. Poslanci luči so mistična skupnost, ki že tisočletja deluje v tajnosti ter prinaša mir v naš svet. Avtor je nekaj časa živel v tej skupnosti, s Poslanci meditiral in bil deležen izredno intenzivnega učenja.
To ni samo pripoved o nizu dogodkov in o mnogih skrivnostnih naključjih, ki jih je nekdo doživel - knjiga govori predvsem o prebujanju zavesti brez primere, ki se trenutno odvija na Zemlji oz. še bolj natančno, v nas samih.
Knjiga je posvečena miru in ljubezni. Strah je naša najhujša ovira in popolno nasprotje ljubezni. Naučimo se, kako prepoznati strah in kako izbrati ljubezen. James Twyman je Trubadur miru, kdo pa so Poslanci luči, boste izvedeli, ko boste prebrali knjigo. Optimizem, ki veje iz knjige, pa nam je lahko samo v pomoč pri naših prvih korakih spreminjanja strahu v ljubezen.