Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Pet stopenj navezanosti

Tolteška modrost za sodobni svet založba Primus

Don Miguel Ruiz mlajši

  • Koda: 160
  • EAN:

Z opustitvijo navezanosti nanje osvobodimo um in začnemo zaznavati le še resnico. Znanje se spremeni v modrost in obkroženi smo z ljubeznijo. Razumevanje petih stopenj navezanosti je začetek vnovičnega oblikovanja brezpogojnih odnosov.

Celoten opis
Avtor Don Miguel Ruiz mlajši
ISBN 9789616804912
Datum izida 2013
Format 22 x 14cm
Teža 300g
Strani 144
Vezava mehka
Prevod Svetlana Kodrič
Založba Primus
  • Redna cena
  • 17,00
  • Članska cena
  • 15,00
Opis izdelka

Ali ste se že kdaj vprašali, kaj žene športne navdušence v pretep, anoreksične najstnice v smrt in goreče vernike v samomor? Navezanost na vrednote, pričakovanja in predstave pogojuje naše zaznavanje sebe in sveta. Ujetost v preteklost in obremenjevanje s prihodnostjo nam preprečujeta živeti v sedanjosti, ki je čista popolnost.

Don Miguel Ruiz mlajši je pri svojih štirinajstih letih postal vajenec svojega očeta in babice, duhovne zdravilke. Med prevajanjem njenih predavanj iz španščine v angleščino in prisostvovanjem številnim ozdravitvam, ki jih je izvedla, je začel razumeti tolteške nauke in se zavedati pomena vere.

Po 10 letih učenja ga je oče poslal v svet z besedami: "Premagaj smrt - začni živeti." Modrost svojih prednikov uporablja pri iskanju notranjega miru in harmonije vsega stvarstva. Kot nahual pomaga drugim pri doseganju osebne svobode in vzpostavljanju telesnega in duhovnega zdravja. Po desetletjih usposabljanja je svoje znanje končno tudi zapisal in ga ponudil ljudem po vsem svetu.

Harmonija vsega stvarstva se začne z ljubeznijo do samega sebe.