Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Neomejen spomin

založba V.B.Z.

Kevin Horsley

  • Koda: 176
  • EAN:

Nekateri menijo, da v dobi Googla dober spomin sploh ni več potreben. Drugi menijo, da je naša prirojena sposobnost pomnjenja nespremenljiva ali tudi, da zmožnost pomnjenja s starostjo upada.

Celoten opis
Avtor Kevin Horsley
ISBN 978-961-7083-08-8
Datum izida 2021
Format 15,5 x 23,5 cm
Teža 240g
Strani 142
Vezava mehka
Prevod Milan Žlof
Založba VBZ Ljubljana
  • Redna cena
  • 21,90
  • Članska cena
  • 19,00
Opis izdelka

V knjigi Neomejen spomin, avtor Kevin Horsley razkriva kako uporabljati višje-stopenjske učne prijeme, da bi se učili hitreje, si zapomnili več in bili učinkovitejši.

Predstavljene so številne metode, starodavne in nove, ki so se jih domislili največji človeški umi s področja hitrega učenja in krepitve spomina in jih s pridom uporabljajo mojstri pomnjenja tudi danes. Metode so predstavljene jasno in enostavno, z uporabo metod se naučimo dolgočasne informacije spremeniti v nekaj otipljivega in urejenega, shranjene informacije pa veliko učinkoviteje uporabljamo in povezujemo z novimi vsebinami.

Avtor in mednarodni velemojster pomnjenja Kevin Horsley v knjigi Neomejen spomin ovrže nekatere mite, povezane s sposobnostjo pomnjenja, in ponudi niz učinkovitih zamisli in spretnosti za izboljšanje pomnjenja, kar olajša ne samo učenje, temveč celotno življenje.

Učinkovitost in jasnost predstavljenih metod pomnjenja sta Neomejen spomin umestila na lestvice najbolj prodajanih knjig s tega področja, prodanih je že več kot 300.000 izvodov, prevedena je v 18 jezikov.

“Popolnoma nič ne dvomim, da bo vse, kar se boste naučili iz te knjige, delovalo – in to izjemno učinkovito.”