Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Moč je v tebi

založba Primus

Louise L. Hay

  • Koda: 039
  • EAN:

Louise L. Hay v knjigi Moč je v tebi opisuje svojo pot spreminjanja in rasti, na katero se je podala, ko je zbolela za rakom. Spoznala je, da je ta preizkušnja le rezultat vzorcev mišljenja in izkušenj iz preteklosti, ki so ležali globoko zakoreninjeni v njeni notranjosti.

Celoten opis
Avtor Louise L. Hay
ISBN 978-961-6950-43-5
Datum izida 2015
Format 19 x 13cm
Teža 335g
Strani 261
Vezava mehka
Prevod Vera Čertalič
Založba Primus
  • Redna cena
  • 17,00
  • Članska cena
  • 15,00
Opis izdelka

V iskanju moči za spremembo se je odpravila na dolgo in zahtevno potovanje, potovanje vase. Ozavestila je dejstvo, da je moč, ki jo vsi iščemo "tam zunaj", tudi znotraj nas in povsem dostopna za pozitivno uporabo. Naučila se je pozitivno misliti, vizualizirati, meditirati. Spremenila je prehrano in način življenja. Njena samozavest je rasla. Dovolila si je življenju reči DA! Svoje izkušnje je oplemenitila z znanjem, ki ga je dobila v nekaj letih svetovalnega dela s posamezniki, po številnih delavnicah in intenzivnih programih, ki jih je vodila. 

Najpomembnejše spoznanje, ki ga Louise želi deliti z nami v tej knjigi, je, da je vsak problem mogoče ozdraviti le na en način: da se ljubimo.

Imate priložnost, da se bolj ljubite in tako lahko postanete del neverjetnega  vesolja ljubezni. Ljubezen se porodi v naših srcih in porodi se v ljubezni do sebe.

Ljubezen je nekaj, za kar se lahko odločimo tako, kot si lahko izberemo jezo, sovraštvo ali žalost. Izberimo ljubezen! Začnimo v sedanjem trenutku.


Ljubezen je najmočnejša zdravilna moč, kar jih obstaja.
Naj vam ta knjiga odkrije, da ste resnično zelo mogočni.