Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Meditacije 3. izdaja

založba Primus

Louise L. Hay

  • Koda: 140
  • EAN:

Knjiga Meditacije je knjiga o idejah za spodbujanje ustvarjalnega mišljenja. Pomaga nam spoznati drugačne pristope k izkušnjam.

Celoten opis
Avtor Louise L. Hay
ISBN 978-961-6950-46-6
Datum izida 2016
Format 18 x 13cm
Teža 320g
Strani 257
Vezava mehka
Prevod Polona Mertelj
Založba Primus
  • Redna cena
  • 17,00
  • Članska cena
  • 15,00
Opis izdelka

Na svet pridemo s čistim, jasnim umom, ki je popolnoma povezan z našo notranjo modrostjo. Med odraščanjem privzemamo strahove in omejitve od odraslih, ki nas obdajajo. Ko stopimo v odraslost, imamo že veliko negativnih prepričanj, ki se jih niti ne zavedamo. In nagibamo se k temu, da si na teh napačnih prepričanjih gradimo življenje in izkušnje. 

Ob branju te knjige boste mogoče naleteli na trditve, s katerimi se ne boste strinjali. Morda so celo v nasprotju z vašim sistemom prepričanj. S tem ni nič narobe. Gre za »pretresanje lonca«. Ni se vam treba strinjati z vsem, kar pravim.

Toda prosim vas, da raziščete, v kaj verjamete, kajti le tako rastemo in se spreminjamo.

Ko sem raziskovala svoja prepričanja in jih primerjala z novimi idejami, sem spoznavala, da sem verjela v veliko stvari, ki so bile vzrok moje nesrečnosti. Ko sem začela spreminjati stare, negativne koncepte, se je tudi moje življenje obrnilo na bolje.

Knjige vam ni treba brati od začetka. Odprite jo na katerikoli strani. V danem trenutku vam bo sporočilo popolnoma ustrezalo. Lahko bo potrdilo to, kar že verjamete, ali pa vas bo izzvalo. Vse to je del procesa rasti. Varni ste in vse je v redu.