Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Pogovori z angeli

RAZPRODANO

Doreen Virtue

  • Koda: 053
  • EAN:

V tem vodniku boste našli splošni pomen in razlago sporočil 44 orakeljskih kart Pogovori z angeli. Sporočila so konkretna in precizna, zato je vpogled v karte jasen in nedvoumen. Besedila na kartah in v knjižici so pozitivna in navdihujoča.

RAZPRODANO

Celoten opis
Avtor Doreen Virtue
ISBN 978-961-6058-41-4
Datum izida november 2004
Format 10,4 x 14cm
Teža 260g
Strani knjižica in 44 kart
Vezava trda škatlica
Prevod Bojana Pavlič
Opis izdelka

Orakeljske karte so starodavno prerokovalsko orodje, ki vam omogoča, da dobite jasno sporočilo. Te karte so polne božanske svetlobe in ljubezni, zato bodite prepričani, da so varne, pozitivne in osupljivo točne.
Če imate doma drug komplet orakeljskih kart, boste ugotovili, da boste karte Pogovori z angeli z lahkoto vključili v delo z drugimi kartami. Vsakdo lahko uspešno uporablja te karte, saj resnično ne more priti do 'napake'.
Vsaka karta, ki jo povlečete iz kompleta, pride do vas z razlogom. S pomočjo vaših angelov in skozi duhovni Zakon privlačnosti, samodejno izberete karto, ki zrcali vaše trenutne misli in čustva. In ker vaša prihodnost izvira iz vaših misli in dejanj, te karte natančno napovedujejo vašo prihodnost.
V knjižici so razširjena sporočila kart, navodila za razpostavitev in branje kart. Med branjem karte in knjižice vam bodo vaši angeli varuhi dodali sporočilo posebej za vas. Zato je pomembno, da intuitivno poslušate in se uglasite vsakič, ko boste razbirali karte sebi ali drugim.
Branje angelskih kart pomeni, da angelom postavite vprašanje. Vprašate lahko za katerokoli življenjsko področje ali situacijo - zase, o drugi osebi ali celo za drugo osebo. Lahko pa preprosto vprašate: »Kaj želite, da vem?«
Med vpogledom in branjem ne morete narediti napake ali izbrati 'napačne' karte, ker potek nadzirajo angeli in njihova moč preprečuje nepravilen vpogled.