Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Čarobna vilinska sporočila

orakeljske karte RAZPRODANO

Doreen Virtue

  • Koda: 066
  • EAN:

Vile so čudoviti angeli narave, tesno povezani z Zemljo in zato tudi z nami. So čudoviti pomočniki pri zdravljenju medsebojnih odnosov, partnerstva, zdravja in finančne uspešnosti.

RAZPRODANO

Celoten opis
Avtor Doreen Virtue
ISBN 978-961-6058-52-0
Datum izida september 2011
Format 10,4 x 14cm
Teža 315g
Strani knjižica in 44 kart
Vezava trda škatlica
Prevod Marjeta Komar
Opis izdelka

Naj bo z vilinskimi sporočili vaše življenje bolj čarobno!

Ta komplet orakeljskih kart vam bo pomagal, da boste slišali vilinska sporočila in hkrati vzpostavili tesen stik s temi čudovitimi angeli narave. Primeren je tako za začetnike kot za tiste, ki že imajo izkušnje s podobnimi kartami.

Vile so ljubljeni angeli narave, ki so glede na to, da so tako blizu Zemlje, čudoviti pomočniki pri zdravljenju medsebojnih odnosov, partnerstva, pomagajo pa tudi do zdravja in finančne uspešnosti. Vile vedo, kako delati s planetarnimi energijami na varen, ljubeč in čaroben način in so prisotne v naravi. So na vašem vrtu, v parku, povsod tam, kjer rastejo cvetlice, in s hišnimi ljubljenčki.

Na vsaki karti je prelepa slika vile in njeno sporočilo za vas. Vse slike in sporočila so primerna tako za otroke kot odrasle. Priložena knjižica vas korak za korakom vodi pri branju kart in vam podaja razširjeni pomen vsake od njih.

Orakeljske karte so star, od nekdaj spoštovan način povezave z angeli in duhovnimi vodniki. S temi orakeljskimi kartami ne morete narediti ničesar napačnega, ker delujejo po nezmotljivem zakonu privlačnosti. Vaša vprašanja (ali vprašanja drugih) namreč vedno privlačijo v odgovor prave karte. To pomeni, da vedno potegnete tisto karto, pri kateri se odgovor ujema z vibracijo vprašanja.