Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Ustvarjanje svetega prostora in feng šui

RAZPRODANO

Karen Kingston

  • Koda: 034
  • EAN:

Spoznajte umetnost čiščenja prostora in vnesite novo energijo v svoje življenje.

RAZPRODANO

Celoten opis
Avtor Karen Kingston
ISBN 961-6058-19-3
Datum izida oktober 1999
Format 13,5 x 19,3cm
Strani 271
Vezava mehka
Prevod Ani Andželka Korošec
Opis izdelka

Energijsko čiščenje prostora – energija v zgradbah in predmetih. Pomen fizičnega čiščenja prostora. Navlaka v našem domu in življenju. Postopki in metode čiščenja.
Ste že kdaj vstopili v prostor, stanovanje ali hišo in začutili, da bi v njem lahko živeli in ste si tega celo zaželeli?
Ali se dogaja, da ljudje ob vstopu v vaše stanovanje vzklikajo od navdušenja nad vzdušjem, ki ste ga ustvarili?
Ste razvili svojo občutljivost do te mere, da ste ob vstopu v neki prostor začutili vzdušje in vedeli, da se je v njem pred kratkim odvil prepir?
Lahko prostoru, v katerem bivate, rečete dom? Kakšen odnos imate do svojega doma? Želite ta odnos spremeniti ali ga še okrepiti?
V izjemno uporabnem priročniku nas Karen Kingston korak za korakom vodi po postopkih in metodah čiščenja prostora, ki je posebna veja feng šuija
Vsa navlaka, vsi odvečni predmeti in negativna čustva preteklih dogodkov nas dušijo ter zavirajo pretok energije. Hkrati zapolnjujejo prostor, tako da se ne more v življenju dogoditi nič novega.
Pomembno je vedeti, da pospravljeno stanovanje še ne pomeni, da je to stanovanje brez nereda in navlake. Pomislite na obleke, pokvarjene predmete, polomljene predmete in druge stvari, ki jih niste uporabljali že več kot dve leti. Pomislite na svojo klet, prostor na omarah, za vrati, v predalih, v adresarju, v avtomobilu...
Karen Kingston nam pokaže, kako naj dom po čiščenju prostora znova napolnimo s pomočjo ljubezni, namere in svetlobe ter v svoje življenje vnesemo več svetosti.