Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Pogovori z angeli

RAZPRODANO

Doreen Virtue

  • Koda: 044
  • EAN:

 

Ni je prošnje, ki bi bila za angele preveč neznatna ali prevelika, vendar pa nam lahko pomagajo samo toliko, kolikor jim dopustimo. Z ljubeznijo, močnejšo od življenja, in zvesto predanostjo pomagajo vsem, ki jih pokličejo na pomoč. Namenjena je vsem ljudem ne glede na njihovo vero ali način življenja.

RAZPRODANO

 

Celoten opis
Avtor Doreen Virtue
ISBN 961-6058-32-0
Datum izida december 2003
Format 15x23cm
Strani 246
Vezava mehka
Prevod Mirjana Vlaić
Opis izdelka

Doreen Virtue, doktorica psiholoških znanosti in psihoterapevtka, je napisala knjigo po nareku angelov. V njej je mogoče najti nove spodbudne misli. Angeli posredujejo zdravilna sporočila, ki nam bodo pomagala odkriti naše življenjsko poslanstvo, razumeti ljubezenske odnose, ozdraviti čustvene rane in se pravilno odločati na življenjskih prelomnicah.
Angeli so darovi božanskega uma ter most med resnico in prividi težav. Na vse načine se trudijo, da bi nas privedli do notranjega miru. Skušajo nas doseči znotraj naših prepričanj, ne glede na vero, osebnost ali način življenja. Vsakogar od rojstva do smrti spremljata vsaj dva angela varuha in vsaj en, ponavadi pa več duhovnih vodnikov.
Angeli se v knjigi predstavijo, odgovorijo na najpogostejša vprašanja, ki jih ljudje zastavljamo, in nam posredujejo sporočila o mnogih življenjskih temah, čustvih, odnosih, stanjih, dejavnostih … Zadnji del je edini, ki ni napisan po samodejnem nareku. V njem Doreen Virtue razloži, kako lahko zaznamo angele, kako ločimo prave zaznave od namišljenih in kako lahko z njimi bolje komuniciramo.

Mnogi bralci imajo knjigo ves čas na nočni omarici in jo odprejo vsakokrat, ko iščejo odgovore na vprašanja o duhovnosti ali ko potrebujejo božansko vodilo. Ob branju te čudovite knjige se boste tudi sami naučili sprejemati sporočila svojih angelov.