Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Meta-človek

RAZPRODANO

Paul Solomon

  • Koda: 054
  • EAN:

Knjiga Paula Solomona govori preprosto o tem, kako postati boljši človek. Govori o meta-človeku, ki je prerasel večinsko povprečnost, se odpovedal "cenjeni" vlogi žrtve in - zaživel.

RAZPRODANO

Celoten opis
Avtor Paul Solomon
ISBN 978-961-6058-42-1
Datum izida Nova izdaja oktober 2007
Format 20x 14,3cm
Strani 168
Vezava mehka
Prevod Tomaž Serafi
Opis izdelka

Paul Solomon opiše povprečnega človeka. Njegovo drugo ime je žrtev. Povprečni ljudje so žrtve življenja, davkov, vlade, vremena, navad, prepričanj, odzivov drugih. So žrtve lastnih sistemov mišljenja. Največja nesreča povprečnega človeka je verjetno v tem, da bo večino svojega življenja zapravil.
Predstavi nam meta-človeka in njegov učni načrt. Predstavi zmaje-ovire na poti preobrazbe, trenutek odločitve, pot preobrazbe in novo rojstvo. Na poti preobrazbe se najbolj spremeni odnos do sebe. Spregovori o edini ljubezni, ki sploh obstaja, poda mega-orodja meta-človeka in predstavi tečaj duhovnega razvoja.
Knjiga je napisana zelo razumljivo, natančno in je polna vaj, ki so take, da se jih lahko lotimo sami. Polna je dobronamernih in koristnih napotkov za ljudi, ki so zavestno krenili v proces osebne preobrazbe.
Paul Solomon pravi, da lahko človek izpopolni samega sebe in postane gospodar svojega življenja. Predlaga nam, kako naj izbrusimo svoj značaj in kako naj se ustvarjalno lotevamo težav, ki jih srečujemo na poti osebne rasti. Svetuje, kako naj odpovemo poslušnost strahu, kako naj se naučimo resnično ljubiti ter kako naj postanemo ustvarjalni in uspešni na vseh področjih.
Paul Solomon, ustanovitelj Paul Solomon Foundation, je bil leta 1993 nominiran za Nobelovo nagrado za mir. Namen fundacije je ljudem približati zavedanje o notranji svetlobi in jih naučiti jo prepoznavati, doživljati, izkazovati ter vzpodbujati to isto notranjo svetlobo v vsakem človeku.
Kot pravi Paul Solomon sam: Želim, da bi bila ta knjiga dovolj razumljiva, da bi vas spodbudila k iskanju, in dovolj informativna, da bi vas posvarila pred nevarnostmi. V vas naj bi vzbudila zanimanje in vas motivirala. Pokazala naj bi, kaj je mogoče. Uporabite jo modro!