Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Ljubezen je pogum

RAZPRODANO

Malcolm Stern, Sujata Bristow

  • Koda: 030
  • EAN:

V želji po idealni ljubezni mnogi skačejo iz odnosa v odnos ali pa se ne znajdejo, ko začetna zaljubljenost preide v odnos z vsakodnevnimi življenjskimi izzivi. Kaj se dogaja, ko smo zaljubljeni? Kaj se dogaja, ko zaljubljenost mine?

RAZPRODANO

Celoten opis
Avtor Malcolm Stern, Sujata Bristow
ISBN 961-6058-14-2
Datum izida februar 1998
Format 14 x 19cm
Strani 182
Vezava broširana
Prevod Tomaž Serafi
Opis izdelka

Če nas je plima ljubezni ponesla v partnerski odnos, če smo dobili otroke, če smo začeli živeti skupaj z nekom ali pa smo začeli delati skupaj, potem se moramo naučiti tudi, kako naj shajamo na ravni vsakdanjega življenja, dan za dnem, kako naj rešujemo nalogo za nalogo, nesporazum za nesporazumom. Tu se odnos resnično začne.
Ljubezen je pogum je knjiga o partnerskih odnosih. Pomaga nam do novega razumevanja nenehno spreminjajočih se medsebojnih odnosov. Izjemno bogastvo in pomoč za razumevanje so mnogi opisani primeri iz resničnega življenja avtorja in drugih ljudi, ki jim je s terapijo pomagal.
Avtor nam ponuja možnost, da se naučimo ključnih veščin v partnerskem odnosu, postavljati temelje tem odnosom, kako pridobiti podporo, izražati čustva, izboljšati samospoštovanje, spremeniti odnos do spolnosti, reševati spore in krize v razmerju.