Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Angelska prisotnost za vsak dan

orakeljske karte RAZPRODANO

Doreen Virtue

  • Koda: 057
  • EAN:

Te orakeljske karte so zasnovane tako, da vas bodo dnevno spominjale na ljubezen in prisotnost vaših angelov. Namesto naporov, da bi zadostili svojim potrebam, doživite čarobno sinhronost, zdravljenje in notranji mir.

RAZPRODANO

Celoten opis
Avtor Doreen Virtue
ISBN 978-961-6058-44-5
Datum izida oktober 2008
Format 10,5 x 14cm
Strani knjižica in 44 kart
Vezava trda škatlica
Prevod Bojana Pavlič
Opis izdelka

Vaši angeli varuhi so ves čas z vami, tudi kadar se njihove prisotnosti ne zavedate. Želijo vam pomagati prav na vsakem področju vašega življenja. Vendar vedite, ker imate svobodno voljo, vam lahko angeli pomagajo le, kadar jih za sodelovanje prosite. Angeli so močni in ljubeči božji glasniki, ki jih ne omejujeta niti čas niti prostor, tako vam lahko neprenehoma pomagajo pri malih ali velikih zadevah.
Ko povabite angele, naj vam pomagajo na vseh področjih vašega življenja, vse postane srečnejše, bolj zdravo in lažje. Namesto naporov, da bi zadostili svojim potrebam, doživite čarobno sinhronost, zdravljenje in notranji mir.
Te orakeljske karte so zasnovane tako, da vas bodo dnevno opominjale na ljubezen in prisotnost vaših angelov. Vsako jutro izberite karto in jo imejte pri sebi skozi cel dan, tako da lahko premišljujete o angelskem vodstvu, hkrati pa vas spomni, da angele prosite za pomoč.
Z angelskimi kartami ne moremo delati napak. Kadar angelsko vodstvo najbolj potrebujemo, ga včasih težje slišimo, saj nas ovira stres. Orakeljske karte so neposredna povezava med vami in vašimi angeli in to čustveno oviro obidejo. In nenazadnje, vsakdo lahko točno prebere karto zase ali za drugega!