Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Angeli - tančica se odstira

RAZPRODANO

Thomas Keller

  • Koda: 019
  • EAN:

Thomas je bil učenec žal že pokojnega Paula Solomona, sedaj pa je aktivni član Družine notranje svetlobe. Po vsem svetu vodi delavnice, prav tako pogosto pri nas, na katerih uči spoznavati angelska bitja in njihovo poslanstvo.

RAZPRODANO

Celoten opis
Avtor Thomas Keller
ISBN 961-6058-05-3
Datum izida julij 1995
Format 14,5 x 21,7cm
Strani 142
Vezava mehka
Prevod Tomaž Serafi
Opis izdelka

Odkriva nam, da to niso neka mistična bitja nekje daleč stran od nas, pač pa da so venomer tu, z edino nalogo in željo, da nas, živa bitja druge ravni bivanja, vodijo in nam pomagajo. Samo poklicati jih je treba in že se odzovejo.
Skozi knjigo nam avtor prikaže, kako je angelsko delovanje prepleteno z dogodki v našem življenju, kakšna je angelska hierarhija, katere angele poklicati v določeni situaciji. Ponudi nam meditacijo, s katero se lahko zbližamo z angelsko vibracijo, pa tudi primer, kako si lahko sami izdelamo angelske kartice.
Vedite: Mirne duše prosite angele za karkoli želite dobiti, pomembno je le, da angelsko darilo prepoznate in ga znate uporabiti. In še: Angeli v zahvalo za svojo pomoč ne zahtevajo prav ničesar drugega kot vašo iskreno željo in voljo narediti nekaj dobrega zase ali za druge.