Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Negovanje sočutja

Palpung

17. karmapa Ogyen Trinley Dorje

  • Koda: 158
  • EAN:

V resnici ste buda. Morda ne preveč učinkovit buda, toda ... buda, mali buda ... Našega notranjega, otroškega budo moramo negovati.

Celoten opis
Avtor 17. karmapa Ogyen Trinley Dorje
ISBN 9789619395028
Datum izida 3.11.2015
Format 21x 15cm
Teža 140g
Strani 96
Vezava mehka
Prevod Rok Ščuka ... et all
Založba PALPUNG JEŠE ČÖLING
  • Redna cena
  • 10,00
  • Članska cena
  • 9,00
Opis izdelka

Na dan Lhabab Düčena, enega izmed štirih velikih praznikov v tibetanskem budizmu, je izšla prva e-knjiga v slovenskem jeziku od Njegove svetosti 17. KARMAPE Ogyena Trinleya Dorjeja z naslovom ‘NEGOVANJE SOČUTJA’ (zapis učenj med prvim obiskom Evrope v letu 2014).

​​V tej seriji učenj med svojim prvim obiskom v Evropi je Njegova svetost 17. Karmapa Ogyen Trinley Dorje podal sijajen prikaz tega, kaj pomeni živeti in učiti z odprtim srcem. Karmapa je delil svoje življenjske izkušnje, občutke, ki so jih te vzbudile v njem, in premisleke o poteku svojega iskanja življenjskega smisla. Čeprav je nagovarjal številčno publiko v kongresnih centrih, je mladostni budistični voditelj govoril, kot bi se pogovarjal s tesnimi prijatelji. Rezultat tega je srčnost, ki se nas neposredno dotakne s svežino izkustva. Učenja v tej knjigi so kot budnica, ki vsakega izmed nas kliče k temu, da poišče smisel svojega življenja in prevzame odgovornost za svet, v katerem živimo. Karmapa nam zagotavlja, da je za uresničitev tega potrebno le negovati semena sočutja, ki jih imamo vsi v sebi.

Brezplačen prenos e-knjige v PDF formatu je na voljo tu: https://karmapafoundation.eu/kfe-publications/nurturing-compassion/

Nakup eKnjige je možen v spletni eKnjigarni Biblos.
Cena eKnjige je 3,99 €.